Translate

dimarts, 14 de maig del 2013

CCC 2013 Ultra Trail du Mont Blanc.


Aquesta entrada al blog no serà per parlar d'una carrera finalitzada, aquest cop parlaré d'un repte que fa dies va començar, però li queda 4 mesos per culminar. Des del dia que vaig saber que avia aconseguit dorsal per la CCC (Courmayeur-Champex-Chamonix) vaig enfocar tots els esforços en aquest repte. Conscient que encara queda 108 dies, però a la vegada sabedor de que aquests reptes es comencen aconseguir molt temps abans del dia senyalat. El dia de la carrera es el mes important, son molts els factors que influeixen en una proba tant llarga, sensacions, estat anímic, estat físic, clima...
Però si durant els mesos anteriors no t'has preparat a consciencia segurament tens poques possibilitats d'aconseguir arribar al la meta marcada, aixi que per mi aquesta ultra ja fa molts dies que va començar.

La CCC es una de les 4 carreres que formen la Ultra Trail Mont Blanc. El recorregut comença a la localitat de Courmayeur (Italia), de seguida puja als 2500m amb unes vistes privilegiades del Mont Blanc 4810m i les Grandes Jorasses 4208m. Passant pel Grand col Ferret 2537m, pas on les ultimes edicions a estat marcat per la neu i les baixes temperatures, porta d'entrada a Suiza, on passa pels pobles de Fouly, Champex y Trient. L'increïble paisatge de Vallorcine et dona la benvinguda a França, una complicada pujada a la vall de Cheserys, on es possible gaudir d'unes increibles vistes del macís del Mont Blanc, i el recorregut ja et deixa començar a pensar amb l'arribada a Chamonix on finalitza la ultra.

Fixa tècnica:
km: 100
desnivell positiu: 5950m
corredors: 1900
dia: 30/9/2013
hora sortida: 9:00h
Principals dificultats: Ascensió a la Tête de la Tronche (2584m), Grand col Ferret (2537m), durant la primera part de la carrera.
La segona part esta marcada per les 3 difícils ascensions al Bovine, Tseppes y la Tête aux Vents, amb la dificultat de les respectives llargues baixades de cada pic.

Se que queden moltes carreres, que poden passar moltes coses abans no arribi el dia, i potser en soc mes conscient ara que fa unes tres setmanes que no puc entrenar amb normalitat degut a una lesió al genoll que sembla que a poc a poc va millorant.
Però el repte esta dins el meu cap, recordant-me en molts moments que les coses allí no seran fàcils. Gran part de la carrera es disputara a mes de 2000m d'altura, es molt possible que el clima sigui complicat, aixi u demostra les ultimes edicions on la neu a estat present. Però la motivació continua intacta, les ganes de participar en una prova com aquesta cada vegada son mes grans, i les bones sensacions que vaig tenir duran la UTBCN m'ajuden a pensar que es possible aconseguir l'objectiu de finalitzar la CCC. Aixi que continuaré lluitant per aquest repte i espero que desprès del dia 30 d'agost poder-vos explicar que a sigut possible, que e finalitzat el que ja fa tants dies vaig començar.

Salud i gass.






7 comentaris:

  1. Hola!

    He arribat al teu blog i ja no me'n vaig! Tens un repte impressionant al teu davant i sens dubte, com a lector, l'aniré seguint. En aquest sentit, et volia preguntar si hi ha una manera de seguir el teu blog amb el 'seguidors de google'.

    Tens un molt bon blog!

    Jo et convido a veure el meu, de temàtica diferent tot i que, de tant en tant, hi penjo els meus articles sobre córrer i els avanços que vaig fent.

    Continuaré atent a les teves entrades :)

    Salut, cames i gasss!!!

    Enric

    ResponElimina
    Respostes
    1. Graciesi per lo del blog, encantat de que t'agradi, en quant a lo de "seguidors de google", dir-te que soc molt nou en aixo i no tinc maça clar com funciona, de totes maneres e ficat una pestanya per seguir, però em sembla que em tindre que informar be de com funciona.
      Salus i gass.

      Elimina
  2. M'he deixat l'enllaç del meu blog...jejeje..quin desastre que sóc!

    http://enriccollvilella.blogspot.com

    Gassss!!!

    ResponElimina
  3. Molt bon repte!! Àniims i a gaudir al màxim!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci fiera! Igualment anims de de cara a aquest estiu. Avere si coincidim en alguna carrera. Salud i gass.

      Elimina
  4. Enhorabona per la inscripció al Montblanc, seràs el 16 de juny a Tírvia? A mi m'ha tocat per la Cavalls del Vent. Salut i muntanya!!!
    www.ultratrailsforever.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues m'estic plantejant lo de córrer a Tírvia, encara no estic amb el genoll recuperat del tot i serà una carrera on es tindrà que apretar a la baixada per millorar temps, i em fa una mica de respecte. Però si aquests dies continuo millorant si que estaré, aixi que si tot va be ens veiem allí.
      Salud i gass.

      Elimina